De mindset voor succes

&degroot biedt in samenwerking met de Ader Academie diverse Brain & Business Boosters aan in de vorm van masterclasses. Deze masterclasses zijn een combinatie van ervarend leren, kennisoverdracht en praktische toepassing. Binnen de programma’s besteden we veel aandacht aan je mindsetting. “Een probleem kan niet opgelost worden met de manier van denken die het veroorzaakt heeft” zei Einstein al. Je leert door te doen en het letterlijk te voelen. Veel werkvormen hebben daarom een fysiek aspect omdat je zo een andere vorm van intelligentie activeert.

Open & In-company programma’s

Onze masterclasses richten zich op beeldvorming en hoe je met de inzet van het aanwezige talent sneller, simpeler en duidelijker een concreet resultaat realiseert.

business development:
THAT’S WHY
DIENSTENBRANDING
BRAND&BUSINESS MODELING
IKICKSTART BUSINESS

designskills
SCRUM IN BEDRIJF
FANTASTISCHE FLIPOVERS
STRATEGISCH TEKENEN

personal leadership:
WAARNEMEN & BESLUITVORMING
KRACHT BOVEN WATER

Ben je geïnteresseerd in een maatwerkprogramma? Neem dan contact op via 053 – 478 67 94

Gastcollege’s, workshops en lezingen

&degroot wordt vaak gevraagd door onderwijsinstellingen en ondernemersverenigingen voor gastcollege’s, workshops of lezingen op het gebied van design thinking, dienstenbranding, gepassioneerd werken, organisatie-transformatie, zelfsturing, strategievorming en businessmodeling.

We stemmen daarbij af op specifieke vragen of thema’s. Ben je geïnteresseerd in een gastcollege, workshop of lezing? Neem contact op voor boekingen via 053 – 478 67 94