Vooruitdenken in beeld

Het helder in beeld brengen van wat de essentie is. Daar ligt onze kracht. Met oog voor het talent en de bestaande waarde die is opgebouwd verbetering en vernieuwing realiseren waarin iedereen zich herkent. Dat zien wij als grote uitdaging.

Wat we zien

Nederland kantelt. We leven in een verandering van tijdperk zoals Jan Rotmans (hoogleraar transitiekunde) dat mooi verwoord. Bestaande conventies worden doorbroken en er ontvouwt zich een landschap waar geen gebaande paden te vinden zijn.

Voor de mensen en bedrijven die openstaan voor ontwikkeling is dit een nieuwe kans. Omdat zij bewust werken vanuit hun eigen kracht realiseren ze bewegingsvrijheid en flexibiliteit. Zij creëren hiermee reusachtige impact en zetten dat om in succes. Telkens weer kiezen zij een eigen positie in de transformerende omgeving en houden ze verbinding met hun mensen, klanten en omgeving.

Zij hebben een eigen en helder strategisch beeld dat mensen verbindt.

Wat we geloven

Beeld bepaalt beleving. Met beelden kun je elke gewenste werkelijkheid creëren en tot realiteit maken. Hoe je groots kunt zijn vanuit eigen talent en elke ambitie waarmaakt of hoe je als mens en organisatie opvallend anders bent en toch jezelf blijft.

Vanuit een gedeeld beeld breng je mensen dichter bij elkaar en realiseer je impact en beweging. Met een strategisch beeld dat voor jou en je mensen werkt ontsluit je de toegang tot succes.

Wat we doen

Als tijdelijk verlengstuk van jouw organisatie zijn wij goed in het zichtbaar maken van de essentie en het ontwerpen van bedrijfsactiviteiten. We zijn expert in hoe je vanuit je diensten een onderscheidend vermogen realiseert.

We dragen onze kennis en ervaring zo snel als mogelijk over zodat je zelfstandig kunt doorontwikkelen. Met een netwerkorganisatie als basis zijn we flexibel  zodat we altijd de juiste inhoudelijke kennis, capaciteit of ervaring inzetten.

Hoe we dat doen

Je kunt een ander niet verder brengen dan dat je zelf bent. We leveren ondersteuning voor trajecten die we zelf helemaal doorleefd hebben. Onderbouwd met de nieuwste inzichten op het gebied van Psychologie, Visualisatie, Business Modelling, Lean en Branding. We versnellen, versimpelen en verduidelijken jouw processen met onze diensten.

Wat dat oplevert

We verdriedubbelen je merkwaarde met een unieke aanpak op het gebied van organisatie-, team- en merkontwikkeling. Met onze interventies zorgen we ervoor dat je sneller en simpeler een beter resultaat realiseert op basis van je eigen energie.

 Wie we zijn

Met onze experts op het gebied van organisatie, communicatie en gedrag faciliteren we zakelijke- en persoonlijke ontwikkeling. Naast hun functie bij &degroot staan onze mensen allemaal aan het hoofd van een onderneming. Zij kennen de klappen van de zweep en lopen voorop in hun vakgebied. Mensen uit de praktijk die jouw taal spreken en die weten hoe het voelt en wat het betekent als je als ondernemer keuzes maakt.

Robert de Groot | Visueel Strateeg & Visueel Coach

Met een unieke combinatie van de vakgebieden psychologie, visualisatie, business modelling, lean en branding zorgt Robert dat mensen en organisaties hun merkwaarde verdrievoudigen zodat ze zichtbaar beter worden dan een gemiddelde branchegenoot. Het bedrijf Inc. dat hij samen met Bjørn Grundel heeft opgebouwd is hier een lichtend voorbeeld van.

Het is Roberts passie om 100.000 ondernemende mensen meer plezier in hun werk te laten beleven en drie keer zo veel resultaat te laten halen. Met een helder beeld en duidelijk verhaal laat hij mensen de reusachtige kracht in zichzelf ontdekken en meer gebruik maken van hun emotionele intelligentie. Hij maakt hierbij gebruik van zijn jarenlange ervaring in de bureauwereld waar hij voor grote merken, maar ook voor MKB-ers heeft gewerkt op het gebied van business model innovatie, branding en service design.

Dat ziet hij als zijn bijdrage aan een spannender, leuker, mooier, energieker en vooral ook ondernemender Nederland. Robert denkt dat dit mogelijk is omdat er drie keer zoveel resultaat gehaald kan worden met minder energie. Waarom drie keer zoveel? Omdat Robert ziet dat er op drie niveaus nog zoveel potentie is waar mensen zelf overheen kijken.

Robert heeft twee innovatieve HBO studies gedaan en is afgestudeerd op Vormgeving en Communicatie aan de Hogeschool In Holland en op Interaction Design aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Hij heeft bewust voor deze toegepaste opleidingen gekozen. Kennis heeft alleen effect als het leidt tot creatief resultaat in de praktijk. Naast de theoretische bagage kent Robert het klappen van de zweep in de praktijk vanuit het ondernemerschap en zijn maatschappelijke rol die hij elf jaar lang heeft vervuld in de vorm van parttime brandweerman.

Joris Moolenaar | Merk Strateeg & Designer

Het onzichtbare zichtbaar maken. Dat is waar Joris zich dagelijks mee bezighoudt. Joris wil het potentieel zichtbaar maken met zijn lateraal en strategisch denkvermogen. Door vanuit klantperspectief te denken, ontwikkelt hij bedrijfsconcepten en strategische instrumenten met eigenheid en voorziet die van vorm, sturing en focus. Joris ziet het als zijn rol en verantwoordelijkheid om de aanvoerder te zijn in strategische en innovatieve ontwikkelingen.

Zijn kijk op zaken is geladen met 20 jaar ervaring en is altijd gegrond vanuit een heldere startsituatie. Voor betekenisvolle waarde, concrete ontwikkelingen en een zichtbaar verschil ben je bij Joris aan het juiste adres.

Joris is een design denker, onafhankelijk, origineel, analytisch en vastbesloten. Hij beschikt over een uitzonderlijk vermogen om theorieën te vertalen in solide actieplannen. Hij waardeert kennis, kunde en structuur in hoge mate en is gedreven om betekenis te geven aan visies. Joris heeft de lat hoog liggen wat betreft zijn prestaties en die van anderen. Een natuurlijke leider, maar volgt als hij vertrouwen heeft in al aanwezige leiders.