Waar we sterk in zijn

Sprinten met je bedrijf

Versnel, versimpel en verduidelijk de ontwikkeling van je bestaande of nieuwe bedrijfsmodel.

&degroot verenigt de kracht van aanwezig talent met beeldvorming. In onze aanpak combineren we innovatiesprints, met colleges, coaching en creatie. We leren je te denken en werken als designer. Stimuleer intrinsieke motivatie en realiseer tastbare resultaten met:

Visuele Strategie

Doorzien met welke aanpak je tien keer meer bereikt!
Wil je driedubbele merkwaarde creëren vanuit de kracht van de organisatie? Sneller een gedeeld en gedragen beeld over de te voeren strategie? En gelijktijdig werken aan beleidsvorming, -uitvoering en de ontwikkeling van de teams? Met een visuele strategie wordt direct in beeld gebracht welke impliciete strategieën er binnen het bedrijf gevoerd worden en wordt klip en klaar helder wat het meest effectieve beleid is.

Het team ontdekt zelf waar echte potentie zit die snel in waarde omgezet kan worden en hoe risico’s en valkuilen gedempt worden. Wil je weten hoe of wil je een beeld van de effectivieit van het huidige beleid? Vraag een Things in Place sessie aan!

Doe een Things In Place!
Visuele Coaching

Een helikopterview op je eigen schatkaart!
Loop je onbedoeld telkens tegen het zelfde aan? Kom je niet los van je denkpatroon? Laat dan voor je uittekenen vanuit welke mindset je keuzes maakt! Maak een duidelijk beeld van de drie speelvelden waarin je dagelijks energie steekt. Dit geeft zicht op je potentie en maakt helder of  je stuurt op je unieke kracht.

Er wordt snel duidelijk wat je onderbewuste patroon en huidige strategie is en waar kansen liggen. Door een helder beeld te creëren stopt het piekeren en kun voor een duidelijk alternatief kiezen! Vraag een Unbubble aan!

Doe een Unbubble!
Grafisch Faciliteren

De essentie van complexe vraagstukken snel in beeld !
Wil je de impliciete denkbeelden van jouw team expliciet maken? Wilt u bijeenkomsten of sessies live vastleggen op een aansprekende manier? Laat een grafisch facilitator het proces begeleiding! Er gebeurt dan namelijk iets bijzonders!

Grafisch Faciliteren realiseert versnelling, versimpeling en verduidelijking bij groepsprocessen. Of het nu heidagen, bijeenkomsten, seminars, strategische sessies, workshops of conferenties betreft. Door te zorgen voor een gedeeld beeld onthouden en leren groepen beter en gaat iedereen met dezelfde beeld de deur uit! Boek een grafisch facilitator!

Boek een Grafisch Facilitator!
Visuele Identiteitsbepaling

De vorm, het logo en de stijl die werkt als spiegel van het bedrijf. 
Wil je in plaats van ellenlange discussies over welk logo of welke vorm het mooiste is samen de conclusie trekken welke vorm het beste is en het beste voelt? Wil je een heldere en passende vormgeving voor je identiteit die vertaalt wat je organisatie kan waarmaken? Een vorm die werkt en overbrengt wat het merk uniek maakt? Laat een visuele identiteitsbepaling doen!

In dit traject realiseren we op basis van bewustwording een betere vorm. We halen de essentie naar boven en ontwikkelen op basis van de kracht van de organisatie een unieke merkbeleving waarin het verhaal en het beeld van de organisatie wordt versleuteld. Wil je weten welke vorm bij het verhaal van jouw organisatie past? Vraag een Visual Power Sessie aan!

Masterclasses en gastcolleges

De mindset, skills en tools voor meer succes!
We beschikken over enorme dosis aan kennis en ervaring op het gebied van branding, organisatieverandering, visualisatie, business modelling en persoonlijk leiderschap. Graag delen we dit met anderen zodat zij werk kunnen maken van zichzelf en daarmee het verschil maken. Hiermee bedoelen we dat mensen  bewuster, leuker, gepassioneerder, waardevoller, efficiënter en gelukkiger kunnen zijn. We leren ze daarom te denken en werken als een designer. Wil jij hiervoor ook de kennis, tools en aanpak leren? Boek één van de masterclasses!

Boek een Masterclass!